Mangojauhetta
keskiviikko 18. kesäkuuta 2014

Seesaminsiemenlastut - Til papdi

›
Rapeita lastuja seesaminsiemenistä ja sokerista. Kahdeksan vuoden jälkeen oli viimein aika opetella anoppini johdolla mieheni suosikk...
2 kommenttia:
tiistai 10. kesäkuuta 2014

Vihreä chutney korianterista ja jogurtista

›
Korianterichutney ja pikkuisia cheela -lättyjä kikhernejauhoista. Tämä on yksi suosikkichutneystani: se on ensinnäkin helppo valmis...
1 kommentti:
maanantai 9. kesäkuuta 2014

Blogihidastelua

›
Tämä blogi hidastelee, tehosekoitin ei. Etualalla cashew-pähkinämakeisia ja anopin tuoma kolmen teräskulhon tarjoilusetti. Kyllä, linj...
lauantai 19. huhtikuuta 2014

Kasviksia Mumbain katukeittiöstä - Pav bhaji

›
Kirpeän mausteinen pav bhaji ja voissa paahdettu vaalea sämpylä ovat match made in heaven . Hyvää pääsiäistä! Blogin päivittäminen...
2 kommenttia:
sunnuntai 6. huhtikuuta 2014

Munakoisoa tomaatti-korianterikastikkeessa

›
Munakoiso-sabzi, linssikastikkeen jämillä tehdyt leivät , pikkelssi ja jogurtti.  Satuin ostamaan edullisesti suuren pitkulaisen mun...
4 kommenttia:
maanantai 31. maaliskuuta 2014

Hyvää (hindulaista) uutta vuotta!

›
Happy Ugadi! Suuressa osassa varsinkin eteläistä Intiaa juhlittiin tänään uutta vuotta eli ugadia ja chaitra navratrin eli yhdeksä...
8 kommenttia:
sunnuntai 30. maaliskuuta 2014

Kevätsipulia maapähkinäkastikkeessa – Spring onion curry

›
Intialaista ruokaa kevätsipulinipusta. (Saisikohan kameroihin tai kuvankäsittelyohjelmiin jonkin filtterin, jolla intialaisesta ruoasta t...
4 kommenttia:
›
Etusivu
Näytä internetversio

Tietoja minusta

Oma kuva
olki
Sukulaisilta, ystäviltä ja aviomieheltä ruoanlaittoa oppinut helsinkiläisopiskelija kokkaa kasviksia Intian pohjoisosista etelään – suomalaisella vivahteella, mutta liemikuutioita loppuun asti välttäen.
Tarkastele profiilia
Sisällön tarjoaa Blogger.