tag:blogger.com,1999:blog-3715775881224606213.post7911132080913378030..comments2023-10-08T11:42:07.721+03:00Comments on Mangojauhetta: Keitto roti-leivistäolkihttp://www.blogger.com/profile/02616905278348570389noreply@blogger.comBlogger3125tag:blogger.com,1999:blog-3715775881224606213.post-40202773561875747032013-05-12T14:53:44.115+03:002013-05-12T14:53:44.115+03:00Kiitos, oli aika samantapainen resepti. Täytyypä k...Kiitos, oli aika samantapainen resepti. Täytyypä kokeilla kumpaakin reseptiä, kun seuraavan kerran vääntää chapatteja :) Annan blogiakin pitäisi tutkia tämän sinun blogin ohella, että saisi vähän kokkailla pahimpaan Intian ikävään...Tuulianoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3715775881224606213.post-29965056362748714622013-05-12T12:23:03.342+03:002013-05-12T12:23:03.342+03:00Hei! Kuulostaa hyvin samantyyppiseltä kuin Garam M...Hei! Kuulostaa hyvin samantyyppiseltä kuin Garam Masala -blogin Annan Egg Kothu Parotta: http://annagaram.blogspot.fi/2012/05/egg-kothu-parotta.html<br /><br />Kokeilinkin suunnitelmien mukaan pari päivää sitten tuota samaisen bloginpitäjän chilli parotta -ohjetta päivän vanhoista roteista, ja hyvää tuli! Suosittelen :)<br /><br />Miehen perheessä ei ole käytetty kananmunaa ruoanlaitossa, joskin ulkona syödyt kananmunaa sisältävät leivonnaiset maistuvat kyllä suurimmalle osalle - ota siitä sitten selvää! :D Isosiskon perheessä tosin mies syö kananmunaa ihan munakkaan tapaan ja antaa sitä lapsillekin, tarkka vaimo taas ei koske edes niihin kananmunalla tehtyihin kakkuihin.olkihttps://www.blogger.com/profile/02616905278348570389noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3715775881224606213.post-77453102195830608702013-05-12T12:08:24.247+03:002013-05-12T12:08:24.247+03:00Intiassa asuessamme maid teki chapatin jämistä ruo...Intiassa asuessamme maid teki chapatin jämistä ruokaa, johon tuli öljyä, tomaattia, sipulia, ginger-garlicpastea, turmericiä, korianteria, vihreää chiliä, kananmunaa ja sitten kuivia chapatteja. En ole varma, onko listassa kaikki aineet, mutta ainakin sinnepäin. Tiedätkö yhtään moiselle ruoalle nimeä? Hyvää se on ainakin :)Tuulianoreply@blogger.com